Under våren har jag varit med och testat sportiga gatdäck på Mantorp Park tillsammans med Highsider Magazine. I dessa artiklar kan ni läsa om testerna!

Dunlop SportSmart
Michelin PowerPure

2010-05-18
Årets första tävling som elitförare.
Lördagens race gick under flaggan "wet race". Starten var under all kritik men jag försökte ständigt jaga mig uppått i tabellen. Dessvärre slutade det med en lättare krach i högern efter chikanen. Var oavsett nöjd med racet efter jag tittat på tiderna och konstaterat att jag körde på 8:e snabbaste tid under tävlingen.
Söndagen började katastrof med ett uruselt kval. Startade på 26:e plats av tot. 28 startande. Dock lyckades jag relativt bra i starten och kunde sedan jaga placeringar. Slutresultatet blev 14:e plats. (egentligen 15:e men Rolandsson blev diskad p.g.a för högt ljud, vilket jag anser är helt absurt, hade lika gärna kunde varit jag som blev diskad) .Det är skoj att man plockat sina första SO poäng men man hade givetvis velat prestera bättre!

Länk till artikel: Lördagens race
Länk till artikel: Söndagens race

2010-05-18
Regnvurpa och monsterstart på årets första SO tävling.
I helgen kördes årets första skaninaviska mästerskap i roadracing på Falkenberg motorbana. Nedan ser ni en vurpa gjord av undertecknad samt en monsterstart av Andreas från elfte plats i startledet.

2009-12-23
Bildspel från säsongens racing
Sandra Rejnäs, Morgan Rejnäs dotter, har satt ihop ett bildspel från Sveriges roadracing säsong 2009. Undertecknad syns både bland rubriken "Insane" och "Winners" !!!
Den stilfulla "dubbel faceplant" utfördes givetvis på bästa åskådarplats, allt för publiken!
Grymt kul, bra jobbat Sandra!

2009-06-19
Helgen med allt.
Första gången jag körde NEC (Nordic Endurance Challange) var lördagen 13/6. Det gick till att börja med sjukt bra. Andreas körde första passet och körde upp oss från 7:e til en 1:a plats i spöregn. Detta i nordens hårdaste endurance tävling! I samband med förarbyte och tankning så tappar man alltid placeringar men efter att andreas hållt oss i topp under ett bra tag så gjorde han en enklare vurpa och fick gå in för ombesiktning samt förarbyte. Detta skedde riktigt snabbt och Micke gick ut som andra förare. Vurpan gjorde givetvis att vi tappade ett par placeringar men tack vare att vi snabbt kom ut på banan igen och Micke körde riktigt bra så låg vi på en andra plats innan det var dags för nästa förarbyte. Bytet tar som sagts ett par placeringar och när jag gick ut så låg vi på sjätte plats. Jag tyckte det flöt på riktigt bra och kände mig säkrare för varje varv. Dagen slutade dock abrubt på sämsta tänkbara sätt och jag klotade hojen från en tredje plats. Tyvärr slogs det mesta sönder och det fanns ingen chans att kunna köra mer under denna tävling...

Söndagen 14 Juni vann vi REC på Knutstorp!!! Teamet bestod av Dennis Sjöberg, Micke Rolandsson och Pelle Brandt. All heder åt Pelle som körde riktigt bra hela dagen och kunde ligga ute långt över en timme per pass. Jag var ganska mörbultad sedan krachen dagen innan och orkade bara med ett pass på ca 30 min då även vänsterhanden började göra sig till känna ordentligt. Micke hade också problem med handerna sedan tidigare skador och körde totalt ca 45 min. Men samtliga i teamet höll ett bra tempo under passen vi körde och det krävs ett team för att vinna ERF. Att målgången sedan skedde med endast tre sek. marginal skapade en riktigt grym spänning de sista varven!

Stort tack till er som hjälpte till under helgen!